Kategória: Aktuális.

A Telekom legutóbbi reprezentatív felmérése szerint a KKV-ék körében, mindössze 1-2%-al ugyan, de folyamatosan növekszik a számítógép-ellátottság, és ezen belül láthatóan nő a laptopok iránti igény. A piaci igényekhez igazodva, 2014. február 17-étől a Telekom új irodai informatikai eszközöket, elsősorban laptopokat, valamint azokhoz igénybe vehető mobilinternet csomagot kínál mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak.

A főleg laptopra hangolt kínálat a méretre kisebb, de mobilitásban nagyobb igényű cégeket célozza meg: számukra beruházás nélkül, havi részletre ajánlanak Asus, HP, Lenovo, vagy Acer számítógépeket.

hp_probook_4540s_b0y54ea_front

A notebookokra és asztali számítógépekre vonatkozó új Telekom-ajánlatok része, hogy első alkalommal be is üzemelik a megrendelt informatikai eszközöket, továbbá – helyszíni segítségként – átmentik a régi gépen tárolt adatokat az új eszközökre. Ezt követően a vállalkozások még két éven át számíthatnak rá, hogy online vagy telefonon keresztül informatikai segítséget kapnak a Telekomtól.

Az újonnan megrendelt gépekre, Office irodai szoftvercsomagot ajánlanak. Az Office 365 szolgáltatás, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldás, amelynek nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű vállalkozás számára elérhetők az egyszerű szövegszerkesztőtől kezdve a prezentációkészítő, valamint a dokumentumok megosztását lehetővé tévő programokon át az üzleti levelezésig. A felhőszolgáltatásnak köszönhetően az Office programok mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban állnak készen, és segítségükkel az internetre való csatlakozást követően bárhonnan elérhetőek a céges dokumentumok, e-mailek, megkönnyítve ezzel az irodán kívüli, távoli munkavégzést.

Az új laptopok mellé mobilnet-szolgáltatást is nyújt a Telekom 2 hónapos próbaidővel.

Az ajánlatban szereplő számítógépek közül az Asus X551CA és a Lenovo S50 FLEX azokat az egyéni vállalkozókat és alkalmazottakat célozza meg, akik laptopjukat egyaránt szeretnék professzionális üzleti munkára, és családi használatra igénybe venni. A HP ProBook ezzel szemben kifejezetten vállalati vezetőknek és speciális felhasználóknak ajánlott nagy kapacitású notebook, amely tartós kivitelezésével és elegáns megjelenésével tekintélyt sugároz. Az Acer Iconica Tab három különböző üzemmódot egyesít: használható érintőképernyős tabletként, klasszikus laptopként, és a képernyő megdöntésével kivetítőként.
(BrandTrend)