Kategória: Aktuális.

A H13 arra kéri az érintetteket, a startupokat, az inkubátorokat, a tőkebefektetőket, az angyal befektetőket, hogy osszák meg véleményüket és szavazzanak, ki szerintük a legbefolyásosabb startup “arc” az országukban. Külön érdekesség, hogy az értékelés kiinduló forrását, a startup “arcok” toplistáját az országonként legnépszerűbb startup témában kommunikáló Facebook oldalakon mért aktivitások szolgáltatták, így néha meglepő eredményekkel is találkozhatunk.

A toplista élén állóknak nem csak szakmai elismerést, illetve piaci visszajelzést szereznek a vezető pozíció elnyerésével, hanem meghívást is a CEE Women Startup Competition 2014 nemzetközi zsűrijébe.

“Nagyon örülünk, hogy egy ilyen egyedülálló kezdeményezést indíthatunk útjára, hozzájárulva ezzel a régiós startup ökoszisztéma erősítéséhez, emellett, izgatottan várjuk a projektötleteket és az induló jelentkezőket”- tette hozzá Kormos Bea, a H13 programvezetője.

A H13 Diák -és Vállalkozásfejlesztési Központ az Európa Belvárosa program részeként valósult meg közel 900 millió forintos Európai Uniós támogatás segítségével. A józsefvárosi központ egy fővárosi védelem alatt álló frissen felújított épületben található a Horánszky utca 13. szám alatt.

A H13 Diák – és Vállalkozásfejlesztési Központ 2012 őszén kezdte meg működését. A Központ célja egyrészt a kerületben megforduló diákok kulturális-, szellemi- és szabadidős színterének megvalósítása, másrészt a körzetben már működő és az újonnan alakuló mikrovállalkozások aktivitásának növelése.
(BrandTrend)