Kategória: Aktuális.

Dr. Karas Monika, a Médiatanács elnöke február 13-án aláírta a hatósági szerződést Arató Andrással, a Klubrádió Zrt. vezérigazgatójával a 92,9 MHz-es budapesti, ingyenesen használható közösségi médiaszolgáltatási jogosultságra vonatkozóan, így a rádió holnaptól már közösségi médiaszolgáltatásként az új hullámhosszon sugározhatja adását.

klubradio

Ugyanezen a napon szüntette meg közös megegyezéssel a Médiatanács elnöke és a Klubrádió azt a szerződést, amely a rádiót a jelenleg használt Budapest 95,3 MHz-es frekvencián jogosította médiaszolgáltatásra. A megszüntetési kötelezettséget jogszabály írja elő, ugyanis egyetlen médiaszolgáltató sem rendelkezhet két frekvencián rádiós médiaszolgáltatási jogosultsággal ugyanazon településen.

Az NMHH gondoskodik arról, hogy zökkenőmentes legyen a Klubrádió frekvenciaváltása, és a rádió szolgáltatása folyamatosan elérhető maradjon a hallgatók számára. A rádió hallgatóinak egyetlen percig sem kell nélkülözniük a műsort, teendőjük csupán annyi, hogy 2014. február 14-én 0 órától a Budapest 95,3 MHz-ről a Budapest 92,9 MHz-re kell átállítaniuk készülékeiket.
(BrandTrend)