Kategória: Aktuális.

A virágok elhervadnak, a tárgyak egyszer elkopnak, de a közös élmények örökké az emlékezetünkben maradnak. Erre az egyszerű, ugyanakkor nagy igazságra építette a Telekom innovatív applikációját, az Adj időt ajándékba Valentin-napon! – nevű alkalmazást, mellyel pár kattintással igazán különleges ajándékot: együtt töltött időt lehet ajándékozni kedvesünknek.

T_adj_idoőt_ajaündeükba_valentin_1200_final

Február 5. és 14. között lehet igénybe venni a Telekom Facebook oldalán és a https://valentin.ajandekido.hu linken elérhető applikációt, mellyel megfoghatóvá, átadhatóvá válik a közös idő, amivel garantáltan örömöt szerezhetnek egymásnak a szerelmesek.

Az alkalmazás négy rövid lépésből áll: az „Időt ajándékozok” gombra kattintva a kedves nevét kell megadni, majd különleges gifek segítenek az ideális Valentin-napi programot kiválasztani, amit néhány őszinte gondolattal kiegészítve be lehet csomagolni, s már küldhető is a meglepetés!

Az applikációban minden megvan, ami a tökéletes Valentin-napi ajándékhoz szükséges: gyorsan kivitelezhető, egyedi ötlet, mellyel a legértékesebbet: személyes, minőségi, közös időtöltést lehet ajándékozni.
(BrandTrend)