Kategória: Aktuális.

Már 2013-ban megalapozódott a Future Publishing Limited és az Éva magazin kölcsönös szimpátiája.
A decemberi lapszámban az Éva az angol kiadó nemzetközileg közkedvelt Mollie Makes kézimunka-magazinjával együttműködve egy 24 oldalas karácsonyi tartalmat állított össze, ami a kötés, horgolás, hímzés iránt elkötelezett olvasókat örvendeztette meg.

A két kiadó újabb együttműködésének gyümölcse az Éva Kreatív Papír, ami az angol Made in Paper magyar változata. Az Éva Kreatív Papír segítségével minden nő felébresztheti szunnyadó kreativitását: egyszerű, mégis nagyszerű tárgyakat, kellékeket, dekorációkat készíthet, s ehhez a magazin magyar lelőhelyekkel is segíti az olvasókat.

Eva_Kreativ_Borito

A könnyebb és bonyolultabb feladatok egyaránt inspirálóak akár ajándékok, játékok készítésére, akár az otthoni környezet csinosítására vagy családi partik hangulatosabbá tételére. Az SK ajándéktippektől, vidám függő díszektől kezdve a papír virágfüzérig rengeteg szuper ötlet közül lehet válogatni.

Az instrukciókat egészen az alapoktól kezdi a magazin – így az is bátran belevághat, aki még sosem fogott ragasztópisztolyt a kezében.

Az Éva Kreatív Papír 156 oldal terjedelemben, 10 000 példányban jelent meg és 3 hónapig lesz kapható országos terjesztésben, 1495 Ft-ért.

További információ az Éva magazin táblagépekre és okostelefonokra is optimalizált HTML5 weboldalán: Evamagazin.hu/kreativ
(BrandTrend)