Kategória: Aktuális.

2014. március 6-án AllThingsFacebook címmel rendez konferenciát a Facebook magyarországi prémium értékesítési partnere, a Thinkdigital Hungary, melyhez partnerként kapcsolódik a Médiapiac. Az AllThingsFacebook a közösségi oldal hivatalos, nemzetközi partnereseménye, amely tudásmegosztó platformként kívánja segíteni a márkatulajdonosokat, ügynökségeket és médiatulajdonosokat abban, hogy a Facebook hatékony eszköz legyen a kezükben.

ATFB_info

Az AllThingsFacebook neves nemzetközi előadókat hoz Magyarországra. Részvételét visszaigazolta mostanra Ryszard Sroka (Facebook/Creative Strategist), Sebastian Szmigielski (Facebook/Agency Partner CEE), Eleftherios Hatziioannou (Peopleizers/alapító-tulajdonos, korábban a Mercedes első közösségimédia-vezetője) és Matt Owen (Econsultancy/Head of Social).

A konferenciára az NRC dedikált Facebook-kutatást készít, melynek eredményeit szintén március 6-án mutatjuk be.

„A Facebook február 4-én ünnepli a tízedik születésnapját, ami jó alkalom számunkra és a magyar piac számára is, hogy áttekintsük: mit hozott a Facebook a fogyasztók és a márkák számára. Szeretnénk megmutatni, hogy a Facebook sokszínű játéktér, amely nem egyszerűsíthető le PR-tereppé vagy PPC-rendszerré. Ennél többről van szó. Mark Zuckerberg éppen ma, a születésnap kapcsán azt írta a Facebookon, hogy a közösségi hálózatok mostanra nem csupán a megosztásról szólnak, a jövőben ennél összetettebb szerepük lesz, és bonyolult problémák megoldására is alkalmasak lesznek. A jövő tehát izgalmas, de a jelen sem kevésbé az, erről szeretnénk pillanatképet adni” – mondta Szabó Ákos, a Thinkdigital Hungary vezetője.

A rendezvényhez verseny is kapcsolódik, melynek keretében a leginspirálóbb Facebook-kampányokat keressük. „Nem pusztán a legjobb kampányokat keressük, hanem azokat, amelyek a kampányokon dolgozó szakemberek számára szakmai értelemben a leginspirálóbbak voltak, és amelyek szerintük mások számára is azok lehetnek.  Mi a Facebook szerint jó kampány? Nem egy egyszerű alkalmazást keresünk, nem a legtöbb lájkot vagy rajongót szerző aktivitást, hanem olyan kampányt, amely a közösségi jelleg valódi megértéséről tanúskodik, magas színvonalú a kreatív megvalósítása, és támaszkodik Facebook sokszínű hirdetési potenciáljára is. Fontos a jó célkijelölés, a valódi KPI-ok megléte és igazolása is” – tette hozzá Szabó Ákos.

A győztesnek a Facebook és a Thinkdigital közösen 500 ezer forint értékű Facebook-kampányt ajánl fel. A legjobbat maga a Facebook választja ki. A verseny részleteiről hamarosan részleteket is elárulunk.

További információ és jelentkezés: http://allthingsfacebook.hu (2014. február 14-ig jelentős early bird kedvezménnyel!)
(BrandTrend)