Kategória: Aktuális.

A Future Proof Awards a DAN rangos, belső CSR versenye, amelyre a globális network minden pontjáról nevezheti CSR projektjeiket az ügynökségek, különféle kategóriákban.  2013-ban kétszer annyi nevezés érkezett a hálózatból a versenyre, mint egy évvel korábban, a New York-i irodától Dél-Afrikáig. A zsűri elnöke, Nigel Morris (CEO Aegis Media Americas & EMEA Executive) azt mondta: a nevezett munkák nagyon színvonalasak és sokfélék voltak.

A Wesley János, nagyrészt hátrányos helyzetű gyerekeket befogadó óvodával a budapesti DAN-nak évek óta nagyon szoros a viszonya.

DAN_CSR_team

„Ez egy igazi alulról/belülről szerveződő kezdeményezés volt 2011-ben, amikor elkezdődött az együttműködés. Sosem az volt a cél, hogy külső elvárásoknak feleljünk meg, kifelé kommunikáljuk a projektet. Amellett, hogy részt veszünk az adománygyűjtésben és ad-hoc kéréseknél is segítünk, a fő célkitűzés a gyerekprogramok megvalósítása. A hitvallásunk az, hogy segítsük ezeket a gyerekeket úgy, ahogyan arra nekik szükségük van: élő, emberi kapcsolatokkal, klassz, vidám időtöltéssel, emlékezetes élményekkel. Évente többször készülünk színes programokkal, és a kis csapatunkkal vidám foglalkozásokkal töltjük a délelőttöket az ovisokkal. (pl. farsang, Húsvét, gyereknap, szüret, Advent). Ismernek és várnak bennünket a kicsik” – mondta Gerendi Zsolt, a Carat Hungary Group Account Directora, a Wesley CSR-projekt vezetője.
(BrandTrend)