Kategória: Aktuális.

2014. január 1-i hatállyal a cseh származású Miroslav Tyburec vette át az OKI közép-kelet-európai régióért felelős alelnöki pozícióját. A 47 éves szakember Piotr Novakot váltja a régió élén, aki több mint 20 éven keresztül vett részt a vállalat irányításában.

Tyburec 1995-ben csatlakozott a cseh és szlovák leányvállalathoz pénzügyi menedzserként, 2007-től az értékesítési és marketingigazgatói feladatokat látta el, majd 2012-ben kinevezték a csehországi és szlovákiai iroda élére. A szakember regionális alelnökként továbbra is Prágából irányítja majd a vállalatot, de rendszeresen látogatni fogja a régió országait, köztük hazánkat is.

Miroslav_Tyburec

Megújult szerepkörében Miroslav Tyburec a magyarországi OKI kirendeltség ügyvezető igazgatói feladatait is ellátja, ugyanakkor az operatív ügyekben Tamás Loránd, az OKI regionális pénzügyi vezetője a döntéshozó.

„Az OKI Systems (Magyarország) Kft. új ügyvezető igazgatójaként igyekszem támogatni a helyi csapatot abban, hogy tovább erősítsék az OKI jelenlétét Magyarországon, amely Csehországgal, Lengyelországgal, Görögországgal és Szlovákiával együtt a közép-kelet-európai régió kiemelt piacai közé tartozik. Meg vagyok győződve róla, hogy piaci részesedésünk növekedése és versenyképes termékkínálatunk révén tovább tudjuk erősíteni pozíciónkat a nyomtatógyártók élvonalában Magyarországon is” – mondta kinevezése kapcsán Miroslav Tyburec.
(BrandTrend)