Kategória: Aktuális.

A Cartoon Network bemutatja legújabb fantáziadús online alkalmazását, a Kalandra fel! szereplőkészítőt, amely segítségével a csatorna nézői a BAFTA-díjas Kalandra fel! szereplőivel játszhatnak. A Kalandra fel! szereplőkészítő ingyenes alkalmazás a CartoonNetwork.hu oldalon.

Az interaktív és színes játékban a gyerekek kedvenc sorozatuk mintájára új hősöket, hercegnőket és más Ooo földi mágikus lényeket alkothatnak különféle fizikai tulajdonságokat, kiegészítőket, színeket és különleges képességeket kombinálva. A kész szereplők feltölthetők az online galériába, onnan megoszthatók, háttérképként használhatók vagy éppen értékelhetők.

ATCC_hun_FB_cover

A Cartoon Network sorozatai iránt rajongók előszeretettel játszanak kedvenc animációs hőseikkel, így a Kalandra fel! szereplőkészítő nem az első interaktív online játék a csatorna honlapján. 2013. novemberben indult a Te animációd című alkalmazás, amellyel a gyerekek népszerű Cartoon Network-szereplőket a csatorna sorozatainak háttereibe illesztve, tetszőleges szöveggel ellátva elkészíthetik saját, megosztható és mozgó animációikat. A játék sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy két hónap alatt 2647 animáció készült el csak Magyarországon, a Benelux, Balti és CEE-régióban ugyanez a szám már 35,762.

A csatorna 2012-ben mutatta be a Gumball szereplőkészítőt, amely, az eddig hazánkban elkészült 47,855 szereplővel szintén népszerűnek bizonyult a fiatal nézők körében. A Cartoon Network 2009-ben rukkolt elő az első két alkotó típusú játékával, a Ben 10 idegen lény tervezővel, illetve a Ben 10 játéképítővel – e két alkalmazás a mai napig rendszeresen szerepel a Cartoon Network.hu tíz legnépszerűbb játéka között.

A Kalandra fel! sorozat két legjobb barát – Jake, a bölcs öreg jószívű kutya, és Finn, a minden áron hőssé válni akaró fiú történetét meséli el, akik kalandok után kutatnak a varázslatos, hercegnőkkel és hősökkel teli Ooo földjén. A műsor minden hétköznap 19:50-kor látható a Cartoon Networkön. A sorozat tavasszal vadonatúj részekkel jelentkezik, addig is, a rajongók január 25-én és 26-án 9:05-kor a Cartoon Networkön a Hercegnő maraton című különkiadást láthatják.
(BrandTrend)