Kategória: Aktuális.

2014 januárjától az Ads Interactive értékesíti kizárólagosan a Piac és Profit Kiadó online felületeit, mely lefedi a teljes internetes portfóliót, melynek tagjai a piacesprofit.hu, az eletforma.hu és az autoblog.hu oldalak. Az Ads Interactive az Adaptive Mediát váltja ebben a megbízásban.

ADS-INTERACTIVE-PIAC-es PROFIT

Németh Iván, az Ads Interactive Media Group ügyvezetője hozzátette: “A Piac és Profit szakmai múltja és kiemelkedő elismertsége a hazai gazdasági élet szereplői, a KVV szektor és üzleti döntéshozói körében alap arra, hogy egy nagyon sikeres, és eredményes együttműködés induljon el januártól. A lapcsoport prémium hirdetési megoldásai egyedülálló lehetőséget kínálnak a hirdetőknek / ügynökségeknek, hogy tömegesen és hatékonyan érhessék el célcsoportjukat, illetve kommunikációjuk során eljuttassák üzeneteiket a megfelelő helyre”.

Demcsák Mária, a Piac és Profit ügyvezetője a következőket mondta a megállapodásról: “Nagy örömmel jelentjük be, hogy 2014. januárjától az Ads Interactive értékesíti a Piac és Profit Kiadó internetes felületeit. Az Ads Interactive nemcsak kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkezik, de jelenlegi portfóliójával egyedi lehetőséget nyújt a hirdetők és ügynökségek számára, hogy azok kapcsolatot építhessenek ki célközönségükkel. Bizonyosak vagyunk benne, hogy az együttműködés mind nekünk, mind az Ads Interactive-nak, mind pedig a velünk együttműködő hirdetőknek és márkáknak rengeteg előnyt és sikert tartogat az év során.”
(BrandTrend)