Kategória: Aktuális.

A márkával kapcsolatos minden kreatív és reklámtevékenységet, azonnali hatállyal a JWT lát el, a márka piaci tevékenységét érintő valamennyi országban – Észak-Amerikában, Európában, Latin Amerikában és egyes afrikai országokban.

Az elmúlt hónapokban a PUMA vezetősége egy egységes platformot hozott létre, amely ezen túl egy egyszerűsített üzentet fog közvetíteni: Forever Faster. Ez az új szlogen 2014-től a sportmárka minden szegmensére igaz lesz és meghatározó. A fejlesztések és minden újítás a gyorsaságot és az eredményességét célzott fokozni, célkitűzésük, hogy a fogyasztók a világ legjobbjai lehessenek.

puma faster forever

A JWT azon fog dolgozni, hogy az új üzenet kreatív koncepcióját kidolgozza és meghatározza a következő évek marketing és reklámüzenetek irányát, tőkét kovácsoljon a sportkultúra meghatározó pillanataiból. Bevezetik az új Forever Faster márkaüzenetet, majd 2014. második felében egy átfogó márkakampányt indítanak világszerte.

„ A JWT-ben egy olyan globális és agilis ügynökséget találtunk, ami megérti a PUMA filozófiáját, kultúráját és küldetését – mondta Björn Gulden, a PUMA vezérigazgatója, majd hozzátette: „ A csapat hamar bebizonyította, hogy partner az új márkaüzenet közvetítésében és célkitűzésünkkel, mely szerint a ’világ leggyorsabb márkája’ legyünk, könnyedén azonosulni tud. Együtt egy olyan kreatív megoldásokat szeretnénk megvalósítani, amelyek lehetővé teszi számunkra, hogy egy egységes üzenettel és kreatív koncepcióval támogathassuk a vállalat sport és lifestyle vonalát is.”

A JWT központja New Yorkban van, de szerte a világban jelen vannak irodáikkal, amelynek segítségével betekintést kaphatnak a regionális kérdésekbe és lokalizálhatják a márkával kapcsolatos kérdéseket.

„ A PUMA több mint egy ügyfél. A PUMA egy igazi márka, amelynek megtiszteltetés dolgozni ” – fűzte hozzá Peter Sherman, a JWT New York vezérigazgatója.

A JWT New York ügynökségnek nem a PUMA az egyetlen új ügyfele, az elmúlt hónapokban többek között az Energizer és a Google kreatív kampányain is dolgoztak.
(BrandTrend)