Kategória: Aktuális.

A díjat (A díj a sikeres vállalkozásokért) azok kapják, akik lényegesen hozzájárultak az ország felvirágoztatásához, segítették a foglalkoztatást, növelték az exportot és a vállalati versenyképességet. A Díjat három kategóriában arra hozták létre, hogy havi rendszerességgel ráirányítsa a figyelmet a kereskedelmi cégekre, kis- és középvállalatokra és kezdő vállalkozásokra.

A hónap beruházója címet azok nyerik el, akik tevékenységükkel lényegesen elősegítik a magyar gazdasági növekedést és az exportot, növelik a diplomás és szakképzett munkát keresők foglalkoztatottságát, valamint a hazai foglalkoztatási rátát és az elmúlt hónapokban legalább 5 millió EUR értékű beruházást kezdeményeztek.

“A Bridgestone Europe és a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. alkalmazottainak nevében szeretném elmondani, hogy rendkívül büszke vagyok és megtisztelve érzem magam e díj elnyerése miatt.  „Mindössze” 6 éve vagyunk e közösség tagjai, mégis igen ígéretes azt látnunk, hogy a magyar kormány máris értékelte erőfeszítéseinket és a közösség javára tett hozzájárulásainkat, amelyek nem csak a munkahely teremtésben és a helyi beruházásokban nyilvánult meg, hanem CSR tevékenységünkben is, vagyis abban, hogy oktatást és ipari tanuló képzést biztosítottunk. “ – mondta beszédében Karato Kenji, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)