Kategória: Aktuális.

Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a buliba, míg a férfiaktól pénz kérnek. Teczárt nem az zavarta leginkább, hogy a férfiakat diszkriminálják, hanem hogy a „szórakozóhelyek azt üzenik a nőknek, hogy passzív nyeremények, akiket a cselekvő és fizetőképes férfiaknak meg kell szerezniük”. Ezzel szerinte gátolják a nők önálló érvényesülését, és prédának tekintik őket. A hatóság igazad adott neki.

Teczár buzgalmát igen sokan túlzottnak tekintették, nem örült nekipéldául a Fidelitas sem, aki egyenesen az év buzgómócsingjának nyilvánította az egyetemistát. Csakúgy mint Sebestyén Balázs, ennek élő műsorban hangot is adott, azzal érvelve, hogy az egyetemistát nyilván azért zavarták a lányok, mert a fiúkat szereti.

A Morning Show rádiós mûsorvezetõi

Teczár Szilárd a Borsnak úgy nyilatkozott, alpári hangot ütöttek meg vele szemben, és bár tudja, hogy Balázsnak annyi esze van, mint „egy talicska málnaszörpnek”, fontolgatja, hogy bírósághoz fordul de legalább szeretné, ha bocsánatot kérnének. Az újság megkereste Balázsékat és a rádió képviselőit is, hogy mikor kérnek elnézést, de nem kívántak nyilatkozni.

Ezzel szemben a világhírű színész, Alec Baldwin beszélgetős műsorát már azért megszüntette a MSNCB mert privátban, a saját lakása előtt lebuzizott valakit. Szerencsétlenségére a jelenetet valaki éppen felvette, és természetesen nyilvánosságra is hozta. Baldwin – Balázzsal ellentétben – elnézést kért, és nyilvánosan megígérte, hogy ezentúl jobban megválogatja a szavait. Ez sem segített rajta azonban, a csatorna már a homofób kijelentése után egy nappal, november 15-én felfüggesztette a televíziós show sugárzását, és nem is tervezi újra indítani, pedig a nézettségi adatok nem voltak rosszak.

Nálunk ezzel szemben Sebestyén Balázs gyakorlatilag…

Tovább