Kategória: Aktuális.

Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója és Tállai András, a Mezőkövesd-Zsóry FC elnöke indították a mérkőzést egy rendhagyó kezdőrúgással, amely a csapat és a Borsodi márka közötti együttműködés elindulását szimbolizálta. A Borsodi kiemelt regionális szerepvállalása és labdarúgáshoz való kötődése, valamit a klub dinamikus fejlődése és sikerei előre vetítik a sikeres partnerkapcsolatot.

Mezokovesd_Borsodi_kezdorugas

A Borsodi nagy hangsúlyt fektet a régiós, és helyi szerepvállalásra, és e mellett a márka életében kiemelt figyelmet kap a magyar labdarúgás iránti elkötelezettség. Ezzel az együttműködéssel a csapat és a Borsodi márka egy közös platformon határozzák meg azokat a célokat, amelyekért mostantól kezdve együtt kívánnak küzdeni a pályán és a pályán kívül egyaránt.

„Az ország keleti régiója mindig fontos szerepet töltött be vállalatunk életében, hiszen itt töltöttük az elmúlt 40 évet, innen erednek a Borsodi márka gyökerei. Stratégiánk fontos része, hogy leghűségesebb fogyasztóink érezzék azt az állandó jelenlétet, amelyet a Borsodi immár négy évtizede biztosít számukra ebben a régióban. Ezért is ragadjuk meg a lehetőséget a közös együttműködésre a régió fociéletének egyik kiemelkedő szereplőjével, a Mezőkövesd-Zsóry FC -vel.” – nyilatkozta Balássy Árpád, a Borsodi Sörgyár marketing menedzsere a meccs előtt.

Mezokovesd_Borsodi1

A Borsodi a Mezőkövesd-Zsóry FC mez-szponzoraként jelenik meg a jövőben. A játékosok komoly eredményt értek el azzal, hogy a csapat az első osztályban játszhat, de a szurkolók is elkötelezetten és lelkesen támogatták kedvenceiket a sikerek felé vezető úton. Borsod-Abaúj-Zemplén megye rangos csapataként, a Mezőkövesd-Zsóry FC immár a Borsodi támogatását élvezve folytathatja a játékot.
(BrandTrend)