Kategória: Aktuális.

Munkáját november 20-tól – megbízott vezetőként – Szinai Ádám vette át, aki eddig a fenntarthatóság menedzsmentért és belső kommunikációért felelt a vállalatnál.

„Négy év után olyan új területek és feladatok felé fordult az érdeklődésem, melyeket a jelenlegi keretek között nem tudnék megvalósítani, ezért döntöttem úgy, hogy más irányba folyatatom tovább a karrieremet” – nyilatkozta Kanizsai. Vezetése alatt teljesen újjáépült a CIB Csoport kommunikációs csapata, amelynek tagjai változatlan formában folytatják tovább munkájukat Szinai Ádám vezetése mellett.

Kanizsai Róbert a következő időszakban tanácsadóként még támogatja a CIB kommunikációs munkáját. A szakember a CIB-et megelőzően a 3M magyarországi menedzsmentjében dolgozott marketing és üzleti vezetőként, előtte a Vodafone üzleti kommunikációs területét vezette.

cib_szinai_adam_foto_131121_small

Szinai Ádám karrierjét piackutatóként kezdte, ezt követően először marketing majd vállalati kommunikációs menedzserként, illetve két évig marketingkommunikációs vezetőként dolgozott az Inter-Európa Bankban. 2008-tól két évig a CIB Bank belső kommunikációs és fenntarthatóság menedzsment területét vezette, ezt követően – mostani megbízásáig – vezető szakértőként támogatta a CIB kommunikációs területét.
(BrandTrend)