Kategória: Aktuális.

Az arab térség szupergazdag üzletembereinek a luxus magángépek rendkívül igényes belső kialakítása alapfeltétele egy-egy üzletnek, így nem okoz meglepetést, hogy a területről érkező megrendelések világszinten is példát mutatnak a luxus iránt fogékony vásárlók számára.

jet

A minden igényt kielégítő pazar kialakításon és szupermodern technológián kívül, kiemelten fontosabb kérés a jól szeparált férfi és női terület kialakítása, illetve a hálószobáknak és a fürdőhelyiségnek a repülőgép elülső részében történő elhelyezése. Figyelembe véve a terület kulturális és vallási különbségeit, ezek nem számítanak különlegességnek.

A fedélzeti élmény természetesen csak egy része a privát repülésnek. Az igények és kívánságok határai folyamatosan kitolódnak, ami nagymértékben hozzájárul a fejlődéshez, amelynek segítségével még inkább megnyílik a lehetőség az utasokra történő páratlan odafigyelésre, a repülőtérre érkezéstől, a fedélzeten töltött időn át, egészen a landolás, majd a szállodába érkezés pillanatáig.

private jet

Bár a szakértők 12%-os növekedést prognosztizálnak a következő két évre a közel-kelet privát jet piaci szegmensében, a regionális iparág egyik legnagyobb problémájára – az úgynevezett “szürke piacra”, azaz a részletekbe menő, alapos vizsgálatok nélküli repülések növekvő számára – is felhívják a figyelmet.
(BrandTrend)