Kategória: Aktuális.

2013. december 1-től Ed van Willegen a HEINEKEN Hungária és egyben a HEINEKEN Románia közös ellátási igazgatója. Az új ellátási lánc igazgató – aki jelenleg a HEINEKEN Románia ellátási lánc igazgatója – korábban jelentős eredményeket ért el a romániai ellátási lánc működésének korszerűsítésében: javult a sörök minősége, a termelés és a logisztika hatékonysága, több általa bevezetett módszer az egész régió számára irányadóvá vált.  Ed van Willegen korábban a Nigériai Sörgyárak ellátási lánc igazgatójaként a Zouterwoude-i Sörgyár termelési menedzsereként és a HEINEKEN írországi vállalatának műszaki igazgatójaként szerzett tapasztalatot.

Heineken

„Izgatottan várom az új kihívásokat a HEINEKEN Hungáriánál, amely Magyarország piacvezető sörmárkájának, a Soproninak a gyártója. A vállalat rendkívül innovatív, és ez az új termékek kifejlesztése mellett új csomagolástípusok bevezetését is jelenti. Örülök, hogy ennek a folyamatnak a részese lehetek.”

Elődje, Szabó István a jövőben Romániában a HEINEKEN csíkszeredai és marosvásárhelyi sörgyárainak közös irányításáért lesz felelős. Szabó Istvánt mintegy 3,5 millió hektoliter együttes kapacitással rendelkező két romániai sörgyár párhuzamos vezetésével bízták meg. Fő feladata a szervezeti változások koordinálása, a csoportszintű közös standardok bevezetése, a két sörgyár legjobb szakmai tapasztalatainak megosztása lesz.
(BrandTrend)