Kategória: Aktuális.

November 14-én, csütörtökön, helyi idő szerint reggel 6-kor mutatják be a legnagyobb LEGO hógömböt a londoni Covent Gardenben. Olyan hatalmas, hogy akár keresztül is lehet rajta sétálni és megcsodálni a karácsonyi londoni táj minden nevezetes épületét, természetesen hóesésben. Ne mulassza el meglátogatni az egyik legkülönlegesebb ünnepi látványosságot Londonban!

lego 1

Az egyik legjobb élmény karácsony előtt, ha egy nyugodt és kellemes utazásra indulunk. A kiruccanások rendszerint Bécsbe vagy Drezdába vezetnek, a nagy karácsonyi vásárokra, ami kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a vásárlás mellett egy kis időt együtt töltsünk a családunkkal. Ám Londonban most valami igazán különlegessel is találkozhatunk.

lego 5

Ha szeretné feldobni az ünnepek előtti vásárlást Londonban, vagy egyszerűen csak szeretne egyet utazni a szeretteivel, ne felejtse el meglátogatni a Covent Gardent, különösképpen, ha gyermekeivel utazik!

lego 2

Ez a meghitt környék leginkább zöldségpiacairól híres, de idén tökéletes hely lesz arra, hogy igazi karácsonyi hangulatot teremtsünk. Ugyanis kiállítanak ott egy 3 méteres hógömböt, olyan nagyot, amibe be is lehet lépni!

lego 3

Odabenn a látogató egy gyönyörű interaktív londoni tájjal találkozhat, amit teljes egészében LEGO kockákból építettek fel. Gyermekei is imádni fogják, le fogja őket nyűgözni. Tehát tervezze a karácsonyra hangoló családi élményeit ezzel az úti céllal, és ne felejtse el majd megnyomni a gombot, hogy a hógömbben hullani kezdjen a hó!

lego 4

A hógömböt Duncan Titmarsh, okleveles LEGO® szakértő építette, Max, a LEGO figura segítségével, a LEGO Clubból. 120 000 LEGO kockát és több mint 20 méternyi világítást használtak, így a hógömb úgy ragyog éjszaka, akár egy karácsonyi csillag. A belsejében 14 nevezetes londoni építmény található, mint például a Big Ben vagy a London Eye. Titmarsh nem felejtette el Mikulást sem, aki szánjával átrepül London felett.
(BrandTrend)