Kategória: Aktuális.

Óhidi Zsuzsanna 10 éve dolgozik a Marquard Mediánál, előbb hirdetési-, majd kereskedelmi igazgatói poszton. Munkájában támogatást kap Soós Viktortól is, aki 2002. óta a kiadó pénzügyi igazgatója. Mindketten átfogóan és alaposan ismerik mind a céget, mind pedig a piaci adottságokat, így tökéletes vezetői csapatot alkotnak majd a jövőbeni vezetői feladatokhoz.

Jürg Marquard, a cég tulajdonosa így nyilatkozott: “Örülök, hogy Zsuzsannával és Viktorral egy olyan top menedzsmentet állítunk fel, akik magabiztosan állják a piac kihívásait és emellett erősítik a cég pozícióját a magyar piacon. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy ezúton mondjak köszönetet Margaret Ann Dowlingnak. Figyelemre méltó munkát végzett, remekül alakította ki a Marquard Media Magyarország portfólióját, új lapokkal és online applikációkkal is erősítve azt.”

Margaret Ann Dowling: “Nagy örömmel adom át a stafétabotot Óhidi Zsuzsannának. Az itt eltöltött majdnem 9 év csodálatos utazás volt. Nagyszerű márkáinkkal és piacvezető pozíciónkkal kiemelkedő időszak következik a Marquard Media életében Zsuzsanna vezetésével.”

Óhidi Zsuzsanna: “Szeretném megköszönni Jürg Marquardnak, hogy megtisztelt a bizalmával és nagy izgalommal tekintek az elkövetkezendő időszak elé. Hiszek a kiváló prémium életmód márkáinkban, és hiszek abban, hogy a Marquard Media Magyarország, mint a vezető tartalomszolgáltató nagy jövő elé néz a kiadói piacon. Célunk továbbra is az, hogy minőségi tartalmainkkal –legyen az magazin vagy valamely digitális platform – olvasóink és felhasználóink életét színesebbé, érdekesebbé, teljesebbé tegyük. Üzleti partnereinket a jövőben is a tőlünk megszokott innovatív, professzionális és rugalmas együttműködéssel segítjük hozzá a sikerhez. Erősíteni szeretnénk a termékfejlesztések területén, valamint új tevékenységi körök bevonásával (rendezvényszervezés, contract publishing, e-dm szolgáltatások) kívánjuk gazdagítani szolgáltatásaink palettáját.”

Margaret Ann Dowling karrierjét a Burda International lengyelországi és csehországi regionális vezetőjeként folytatja. Új pozícióját január elsejétől tölti be.

Az alábbi linkre kattintva elérhető az erről szóló teljes, angol nyelvű sajtóközlemény: Dowling Regional Director PL&CZ (English)
(BrandTrend)