Kategória: Aktuális.

A műsor szlogenje: Az életünket befolyásoló közszereplők munkája sokkal fontosabb, mint gondolnánk! Ne legyen közömbös, Politika, Like!

A műsorkészítők folyamatosan nyomon követik a politikusok és pártok internetes tevékenységét. Kiválogatják a legérdekesebb webvideókat, cikkeket, Facebook és Twitter hozzászólásokat, sajtótájékoztatókat és parlamenti felszólalásokat. A magyar politika és közélet legérdekesebb történései mellett Európa és a világ vezetőinek izgalmas mindennapjaiba is bepillantást nyújtanak.

Poiltika Like Szebeni

A heti magazin műsorvezetője Szebeni István lesz. Először november 15-én pénteken 19:00-kor kerül képernyőre a műsor. „Azért vállaltam a felkérését, mert nagyon tetszett a szerkesztő csapat szemléletmódja és az innovatív koncepció. A Parlament tévé amúgy nekem nem volt ismeretlen, mert esténként  gyakran leragadok egy-egy érdekes műsoruk előtt.” – mondta Szebeni István.

A Parlament Televízió jelenleg csaknem 1,5 millió háztartásban nézhető. Kizárólag ezen a csatornán látható vágás nélkül az Országgyűlés munkája élőben. Azokon a napokon pedig, amikor nem ülésezik a Parlament közéleti-politikai elemző, és hírháttér műsorokkal várják a nézőket.
(BrandTrend)