Kategória: Aktuális.

Idén, az immár negyedik [email protected] esemény több mint húsz olyan történetet mutat be melyek körülöttünk zajlanak, mégis a legtöbbünk számára láthatatlanok. Ezek a történetek bátorságról, szenvedélyről és nem utolsó sorban az akadályok leküzdéséről szólnak.

A [email protected] szervezői idén is különleges hazai fiatalok egyedülálló történeteit hozzák el nekünk a TED konferenciáktól megszokott izgalmas és magával ragadó módon, egy tömény napba sűrítve az elmúlt évben felfedezett 30 alattiakat és történeteiket.

tedxybp3_logo

„Azoknak, akik idén ellátogatnak a [email protected] napra láthatatlan történeteket teszünk láthatóvá. Egyebek mellett meghallgathatják, hogyan változtatta meg egy-egy fiatal a saját történetét – körülményei, adottságai, a felmerülő korlátok és határok ellenére – és azt, hogyan változtatta meg a saját történetük őket magukat és a körülöttük lévő világot. Hisszük, hogy egyetlen történet is képes új nézőpontot és új értéket teremteni.” – meséli Szörnyi Krisztina, a [email protected] főszervezője.

Az idei előadók (TEDxYouthatBudapest – Előadók) történetei nézőpontváltásról, bátorságról, szenvedélyről, akadályokról, a megszerzett tapasztalat átadásáról, és arról szólnak, hogyan gondolkozzunk egy kicsit másképp! Mert ahhoz, hogy gondolatok szárnyalni tudjanak, hogy egymásra találjanak és megtermékenyítsék egymást, láthatóvá, hallhatóvá kell tenni őket.

A részletes programot itt találod!
(BrandTrend)