Kategória: Aktuális.

A 2001-ben alakult AGRO.bio Hungary Kft. 2013 novemberétől a B&D ComMedia Kommunikációs Irodát választotta pr-ügynökségének. Az AGRO.bio Hungary Kft. komplex mikrobiológiai megoldásokat nyújt a mezőgazdaság és a környezetvédelem területén, amelyek természetes módon biztosítják a talajok tápanyag szolgáltató képességét és javítják a termékenységét.

bactofil

A fenntartható mezőgazdaságért tett munkássága elismeréseként több díjjal is jutalmazták már a céget, legutóbb a MagyarBrands díjat vehették át a tulajdonosok. A cég BactoFil termékcsaládja idén elnyerte a II. FMCG Greennovációs Nagydíjat a Greennovatív Termék kategóriában, valamint az ezévi Magyar Termék Nagydíjjal is büszkélkedhet.

A B&D ComMedia életében igen nagy szerepet kapnak azok a cégek, akik hazánkban tevékenykednek, magyar embereknek adnak munkát, magyar terméket állítanak elő és mindehhez magyar know-how-t használnak. Az ügynökség munkatársai szívesen kötelezik el magukat ilyen cégek mellé és tesznek meg mindent azért, hogy a kommunikáció útján is támogatást nyújtsanak az eredményes működéshez. Ezt tükrözi a meglévő ügyfeleik listája is, hiszen a Szentkirályi Ásványvíz Kft., a Sága Foods Zrt., a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. és a KÜRT Zrt. kommunikációját is ők kezelik.

Az AGRO.bio Hungary Kft. korábban nem dolgozott pr-ügynökséggel, az utóbbi években elsősorban médiafoglalások keretében kommunikált. Az AGRO.bio Kft. a sajtó figyelmének és a publicitás növelésének érdekében bízta meg a jelentős referenciákkal, kiváló szakmai tapasztalatokkal és sajtókapcsolatokkal rendelkező B&D ComMediát. Az ügynökség segítségével szeretnének nemcsak az agrárszakmai körökben, hanem a fogyasztók körében is ismertebbé válni, hiszen az élelmiszerek minősége nem a feldolgozó és gyártó üzemekben, hanem már a termesztésnél eldől.
(BrandTrend)