Kategória: Aktuális.

A BBC Entertainment november hónapban az európai és a közel-keleti nézők kezébe adja az irányítást, és arra kéri őket, hogy szavazzanak az általuk legjobban kedvelt brit vígjáték-szereplőkre.

Waczak szálló

A nézők 30 szereplőre szavazhatnak, akiknek névsora itt található. A szédületes gárdában olyan szereplők találhatók, mint a kritikusok által is kedvelt klasszikus komédia, a Waczak szálló Basil Fawlty-ja, valamint a modernebb kedvencek közé sorolható, BAFTA-díjas Angolkák szereplőpárosa, Vicky Pollard és Majorie Dawes.

LITTLE BRITAIN: SERIES 03

A nézői szavazatok alapján legjobbnak ítélt 10 szereplő nevét decemberben, egy speciális műsorhét keretében hozzák nyilvánosságra; ennek keretében levetítik a legkedveltebb karaktereket felvonultató epizódokat. December 29-én (vasárnap) este 19:30 órai kezdettel a BBC Entertainment megkezdi a visszaszámlálást a 10. helyről, és minden este közzéteszi három szereplő nevét, akik kivívták helyüket a nézői Hírességek Csarnokában. Így folytatódik ez egészen január 1-ig (szerdáig), amikor is pontban 19:30 órakor ünnepélyes keretek között kiderül, ki nyerte a versenyt. A csatorna ekkor három részt is levetít abból a sorozatból, amelyikben a nézők kedvenc karaktere szerepel.

A szavazás 2013. december 6-án (pénteken) zárul, ne habozzon, addig adja le szavazatát Ön is. Az egyik szerencsés néző egy 16 GB-os iPadet is nyerhet, szavazzon tehát már most kedvenc szereplőjére, hogy ő kerülhessen az első helyre!

Szavazni itt lehet: http://bbc.in/SNiZvb
(BrandTrend)