Kategória: Aktuális.

Sáling Gergő 2002 óta dolgozik az Origónál, a lap történetének talán leghálátlanabb projektjébe kapcsolódott be akkor, amikor külsősként írt portrékat a 2002-es választásokra több mint száz aktív parlamenti képviselőről.

Ezután belpolitikai újságíróként dolgozott, majd Rómából két éven át a külpolitikai rovatot vezette. 2007-ben tért haza, ekkortól a politika rovat vezetője és a lap felelős szerkesztője, 2011-től pedig főszerkesztő helyettese.

Sáling Gergő fotó a 2011-es sajtóigazolványhoz.

Sáling aktuálisabb, merészebb és elmélyültebb irányba kívánja továbbvinni az Origónál megkezdett átalakításokat. Célja, hogy a lapot tömeges elérése mellett az is kiemelje a “hírmocsárból”, hogy ide nem csak megszokásból jönnek tájékozódni az olvasók, hanem azért is, mert itt találják meg leggyorsabban, a legaktuálisabb, legfontosabb, legérdekesebb cikkeket.

“Mi kíváncsiak vagyunk a világra és mindent elkövetünk, hogy felkeltsük olvasóink kíváncsiságát is.” – mondta a főszerkesztő, aki friss energiákat is megmozgatva folytatja munkáját az Origónál.

Az új főszerkesztő a lap éléről nemrég közös megegyezéssel távozott Gazda Albertet váltja.

k_origo_logo05_0523_szines

Az Origo Zrt. Magyarország első számú digitális tartalomszolgáltatója. Szolgáltatásait a digitális technológia biztosította eszközök széles körén végzi, a weben túl, mobil és TV tartalomszolgáltatóként is meghatározó piaci szereplő. Olyan jól ismert márkák tulajdonosa, mint az Origo, Life.hu, Videa, Freemail, iWiW, post-r, LifeNetwork és OzoneNetwork TV. A közelmúltban bevezetett új szolgáltatásokkal – klapp.hu, uzletresz.hu, rcko.fm, investor.hu, szjger.hu az egyik leginnovatívabb digitális tartalomszolgáltató.

(BrandTrend)