Kategória: Aktuális.

A Geomédia többek között a Szabad Föld, a Diéta & Fitnesz illetve a Vidék Íze című lapok kiadója. A nemrég bejegyzett Geo Professional Portfolio Zrt. vezérigazgatója Pacsi Zoltán, aki korábban az Állami Értékpapír-, és Tőzsdefelügyeletet illetve a BÉT-et is vezette. 

„A médiapiac beszűkülése arra készteti a médiavállalatokat, hogy új lehetőségek után nézzenek” – indokolta a Geomédia portfólió bővítését Földes Ádám vezérigazgató-helyettes. Mint Pacsi Zoltán, a pénzügyi szolgáltató cég vezérigazgatója elmondta, a Geo Professional Portfolio Zrt. portfólió kezelést végez majd, azokra számítanak, akik a banki kamatok csökkenése mellett a nagyobb hozam reményében keresnek befektetési lehetőséget.

Földes Ádám leszögezte, a Geomédia fő tevékenysége továbbra is a média. Ők adják ki a havonta majd’ 250 ezer olvasót számláló, az egyik legnagyobb előfizetői tábort magának tudó Szabad Földet, a több mint 70 ezer olvasóval rendelkező Vidék Ízét és a Diéta & Fitneszt, mely az egyetlen olyan életmód magazin a hazai lappiacon, mely még havonta képes megjelenni és auditált eladási adatokkal bír.
(BrandTrend)