Kategória: Aktuális.

A ForestView Délkelet- Európa egyik vezető performance és affiliate marketing vállalata.

Szabolcs korábban az OMD Hungary ügyvezetője, öt évig tanácsadó, majd az r-time media experience ügyfélkapcsolati igazgatója volt, így nyilatkozott legújabb munkájáról:

macher_szabolcs_forestview_hungary

“A performance marketing egyre nagyobb szerepet játszik a marketingkommunikációban és az értékesítésben egyaránt. A ForestView olyan online kommunikációs megoldásokat szállít ügyfeleinek, amelyek azonnali és mérhető megtérülést eredményeznek. Modern marketerként egyszerre tudósnak és művésznek is kell lennünk, érteni a számok és a fogyasztók nyelvén is. Ez egy igen izgalmas feladat.”

A ForestView terjeszkedésével kapcsolatban Theo Kokkinias, a cég nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója a következőket mondta: “Az elmúlt három évben számtalan ügyféllel dolgoztunk Európa szerte, bizonyítottuk hatékonyságunkat és üzleti modellünk megalapozottságát. Egyre több több olyan hirdetővel van együttműködésünk, akiknek fontos a közép-kelet európai régió, ezért döntöttünk mi is úgy, hogy helyi irodákkal és szakemberekkel támogatjuk őket.”
(BrandTrend)