Kategória: Aktuális.

A cég ugyanis a szervezettel közösen jelenhet meg a jövő évi Mobile World Congress keretében megrendezendő nemzetközi B2B találkozón. 

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) évek óta társszervezője az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network által szervezett B2B rendezvénynek, melyen 2013-ban nyolc magyar cég vett részt sikerrel. A Golden Dove mobilos kategória egyik indulója nem csupán a világ legnevesebb direkt marketing versenyének, az Echo Awards-nak a második fordulójába juthat be automatikusan, hanem részt vehet és üzleti tárgyalásokat folytathat a 2014-es nemzetközi vásáron.

A HITA egyik fő tevékenysége a magyar cégek külpiacra lépésének támogatása, ezért fontosnak tartja, hogy a Best Mobile Solution egyik indulójának lehetőséget biztosítson a nemzetközi szintű szakmai bemutatkozásra. A kiválasztás szempontjai között szerepel, hogy a pályázó cég exportképes termékkel/szolgáltatással rendelkezzen, legyen szó reklámügynökségről vagy mobilalkalmazás fejlesztő cégről.

A barcelonai Mobile World Congress a világ legnagyobb, mobil technológiára fókuszáló kiállítása. A mobilos fejlesztők a magyar ICT szektor egyik leginnovatívabb és leggyorsabban növekvő szegmensét jelentik, ezért a rendezvényen való részvételi lehetőség felajánlásával a HITA hozzá szeretne járulni az ágazat teljesítményének külföldi megismeréséhez és elismeréséhez.

banner_330x247_statikus

A direkt és interaktív marketing versenyére szeptember 27-ig lehet leadni a nevezéseket az alábbi kategóriákban:

Leginnovatívabb kampány

Legkreatívabb kampány

Leghatékonyabb kampány

Legjobb Direct mail

Best Mobile Solution

Bővebb információk a Golden Dove oldalon érhetőek el, a verseny díjátadója október 4-én lesz a SmartShow keretein belül.
(BrandTrend)