Kategória: Aktuális.

Az Apple bizonyos funkciók részletekbe menő értékelésével és tervezésével nyúl minden új kiadáshoz. Idén nem volt téma a kijelző és szinte semmi, ami a hardver külső megjelenéséhez kapcsolódik.

5C: Kering midenféle érvelés az új iPhone-okról, hogy a kínai és fejlődő piacnak, illetve az közép-alsó szegmensnek célozzák, a Nokia színes kiadásait utánozzák, vagy egyszerűen csak behozzák a előző évi készüléket újként, áttokozva, vagy csak a volument próbálják kiszolgálni más anyagok bemozgatásával. Megpróbálják a a szenzoros iPhone-t vonzóbbá tenni. Ezek lehetnek a fő indokok. Nem tennék túl sok magyarázatot mellé, az iPod-ok után a telefon is hozza a minimális személyességet.

iphone-5s

5S: mozgás szenzor, ujjlenyomat, arany tokozás, ios7, iBeacon, jobb fényképező. Ami érdekes, hogy a legtöbb dolog a telefon és a telefon környezetében lévő eszközök kapcsolatában fejlődhet végre. Az, hogy végre a szenzorokat egy külön processzor szolgálja ki, lehetővé teszi, hogy a telefon végre tényleg folyamatosan fogadjon jeleket a telefon különböző szenzoraiból, ezzel követni tudjon test-, mozgás- és egyéb szenzorokból jeleket. Az iBeacon miatt pedig itt van az ideje a beltéri navigációnak, ajtó nyitásnak, okos otthonnak, térhez kötött aktivációnak – boltok, terek, stb. -.

Ami új volt, hogy …

Tovább