Kategória: Aktuális.

privatbankar-novekedes-2013
A konferencia legfőbb célja, hogy az eddigieknél jobban bevonja a nemzetközi tudományos életben (is) résztvevő kutatókat a szakmai és közéleti diskurzusokba, teret biztosítva olyan fórumoknak, ahol rajtuk kívül részt vehetnek a gazdasági és pénzügyi szférában tevékenykedők, a közgazdaság iránt érdeklődők és kiemelt hangsúllyal a gazdaságpolitikai döntéshozók is. Ennek szellemében szeretnénk megszólaltatni az adott témában járatos, a nemzetközi tudományos világban is elismert kutatókat, hogy a konferencia tematikájához illeszkedve fejtsék ki véleményüket.

Meddig húzhatja még az export a magyar gazdaságot? Jó-e ez nekünk? Mi lehet a növekedés motorja? Hogyan lesz több beruházás? Stagnálás vagy fellendülés? Konvergencia vagy leszakadás? Mennyire javítják a válságkezelő intézkedések Európa gazdasági kilátásait? Megmenthető-e az unió versenyképessége?

Éles viták folynak a legalapvetőbb kérdésekben is!

A tisztánlátás érdekében a Privátbankár,hu konferenciáján a gazdaságpolitikai döntéshozók és az üzleti élet vezető szereplői mellett a magyar közgazdaságtudomány e területtel foglalkozó, külföldön is elismert, legjelesebb képviselő mondják el véleményüket.

A Növekedés 2013 konferencia programja ITT olvasható.

Jelentkezés ITT