Kategória: Aktuális.

Az elmúlt években a STORY4 általános műsorpolitikájával, népszerű sorozataival, filmkínálatával és az Európa Liga közvetítésével már bizonyította, hogy széles közönség számára nyújt minőségi szórakozást. A most induló napi hírműsor bővíti a csatorna kínálatát, tovább erősítve azt a törekvést, hogy mind színvonalasabb tartalommal szolgálja ki a nézői igényeket.

A műsorkészítők elkötelezett szándéka szerint a Hír24 nem egy sokadik híradó kíván lenni, hanem összetett, értelmező, elemző, komoly és kiegyensúlyozott napi információszolgáltatás. Képi megjelenésében és az információ tálalásában az angolszász televíziózásban alkalmazott hírfeldolgozási technikákat szeretné meghonosítani, a legfontosabb újítása pedig az az alapvető szemléletváltás, hogy közügyeinket és a világhíreket elsősorban a minket érintő, az életünkre ható aspektusból mutatja be.

bardos_andras

A műsorvezető Bárdos András és a riporterek többek között Baló György, Bakos Piroska, Benyó Rita, Ignáth Márk, M. Kiss Csaba, Vidos Mihály – az átlagemberek  kérdéseit teszik fel riportalanyaiknak, stúdióvendégeiknek. A stáb a néző szemével jár utána a tényeknek, a háttéradatoknak, és érthető, egyértelmű, tárgyilagos módon mutatja be a minket körülvevő világot.

A naponta, előbb 17.50-kor rövid hírösszefoglalóval, majd 19.00-kor az élő műsorral jelentkező Hír24 szervesen kapcsolódik a már jól ismert, napi közel 400 ezres látogatottságú  hir24.hu portálhoz. Ennek köszönhetően a Hír24 márka alatt olyan multimédiás platform valósul meg, amelyet a hírekre kíváncsi közönség interneten, mobilon és esténként már a tévében is elérhet.
(BrandTrend)