Kategória: Aktuális.

Új munkakörében Hajós Balázs felügyeli a Chello Central Europe összes saját valamint a társaság által képviselt csatornák teljes értékesítési tevékenységét Közép-Kelet-Európában.

Hajós Balázs 2007 óta látta el a televíziós társaság regionális terjesztési igazgatói pozícióját, aktív részese volt a Chello Central Europe portfóliójának bővítésében Közép- és Kelet-Európában. Televíziós karrierje 2000-ben kezdődött, amikor a Canal+ cégcsoport nemzetközi osztályán a régió piacaiért felelt. A Minimax csatorna magyarországi elindítását követően vezette a Minimax régiós fejlesztését és terjesztését, mialatt a csatorna 10 országban vált a gyermektévék éllovasává.

hajos_balazs_chello
A szakember az ELTE Jogi Karát követően posztgraduális tanulmányait Párizsban végezte, ahol a Sorbonne-on médiajog- és médiagazdálkodásból szerzett diplomát.

A korábbi vezető, Alena Blahovcova, VP Affiliate sales, a Chello Central Europe értékesítési területének átalakítása során távozott a cégtől. Az új értékesítési szervezet várhatóan a nyár végére áll fel, amelytől a Chello azt várja, hogy a felelősségi körök átláthatóak, a munkafolyamatok pedig minden eddiginél optimálisabbak és hatékonyabbak lesznek.

Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója a bejelentéskor elmondta: “Hajós Balázs regionális értékesítés terén jegyzett eredményei alapján biztos vagyok benne, hogy kinevezésével sikerrel tudjuk teljesíteni a folyamatosan növekvő üzleti terveinket.”
(BrandTrend)