Kategória: Aktuális.

Torsten Hochstetter Herzogenauruchból fogja irányítani a Sport Lifestyle és a Sport Performance kollekció designját, megalkotását és fejlesztését, minden termékcsoportra kiterjedve, a cipőktől a ruházaton át egészen a kiegészítőkig.

„Torsten Hochstetter már bizonyított a sporteszközök és a divat világában”- mondta Björn Gulden, a Puma vezérigazgatója, majd hozzátette: „Örülök, hogy Torsten személyében egy tapasztalat design szakértő érkezik a Puma fedélzetére”.

Torsten Hochstetter_PUMA

A német származású Hochstetter széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi sportszer és divat világban. Mielőtt a Pumához igazolt volna, az O’Neill amerikai szörfmárka kreatív igazgatója volt, ezt megelőzően pedig az Adidasnak dolgozott Németországban, az USA-ban és Japánban a márka performance és sport lifestyle kreatív igazgatójaként. Szakmai karrierjét 1993-ban a német S. Olivernél kezdte.  Hochstetter az Ent-Art Polimoda firenzei intézményében szerzett diplomát és magas színvonalú szabászati gyakornoki tapasztalatot. Folyékonyan beszél angolul, olaszul, hollandul és japánul.
(BrandTrend)