Kategória: Aktuális.

A közel 12 ezer szállásadó partnerrel rendelkező Szallas.hu új marketing vezetőt nevezett ki Mészáros Judit (25) személyében.

„Tavaly a Szallas.hu megduplázta forgalmát, ezért kiemelten fontos volt, hogy a korábban megüresedő marketing vezetői pozíció ismét betöltésre kerüljön. Dinamikus és kreatív személyiséget kerestünk és találtunk Judit személyében, aki azonosulni tud a Szallas.hu gondolkodásmódjával és képes megfelelni az online szállásfoglalási piac folyamatosan jelentkező kihívásainak” – mondta Varga Zoltán, a Szallas.hu ügyvezetője.

Az Eszterházy Károly Főiskola Gazdálkodási és menedzsment szakán diplomázó Mészáros Judit a Symbol Budapestnél kezdte pályafutását. A szakember a számos ismert programnak, többek közt a Showder Klubnak helyt adó szórakoztató komplexumban 2011-től már marketing menedzserként irányította a vendéglátóipari vállalat online és offline marketingkommunikációját.

meszaros-judit-szallas-hu

A Szallas.hu-nál Mészáros Judit feladata lesz az ATL és BTL kampányok menedzselése, valamint a szállásadó helyekkel folytatott B2B kommunikáció erősítése. „Idén több nagyszabású projekten is dolgozunk, ezen felül fokozott figyelmet szeretnénk fordítani az egyre bővülő affiliate partnerprogramunkra, ezek irányítása szintén Judit feladatkörébe tartozik majd” – tette hozzá Varga Zoltán.

A Szallas.hu jelenleg 8 országban 11 800 szálláshelyet kínál. Az oldalt havonta átlagosan 1, 5 millió látogató keresi fel, a szálláskeresők választását pedig több mint 100 ezer korábbi vendég értékelése segíti.
(BrandTrend)