Kategória: Aktuális.

Az új online alapú kampány kreatív teendőit az Artificial Group Boutique Creative végzi. A kampány során online kisfilmek segítségével kommunikálják a márka 2013-as stratégiai gondolatát, amely az önbizalmat és a bókokat állítja a középpontba.

A kampányban egy olyan világ  kialakítását tűzték célul, ahol a szépség forrása az önbizalom és nem a szorongás.

A Boutique Creative szakemberei olyan ötletekkel álltak elő, amely során meglepő módszerekkel bókolnak a magyar nőknek és az erre adott reakciókat filmre veszik. Az elkészült kisfilmeket pedig online terjesztik a közösségi hálókon, illetve a márka online csatornáin. Az első alkotást egy hét alatt már több, mint 50 000 ember látta és nagyon pozitív fogadtatásban részesült mind a közönség, mind pedig a márka globális csapata részéről.

A tervek szerint az első kisfilmet még két másik követi.

Az online megjelenések mellett a Dove az országos eseményein élőben is kommunikálja a kampányüzenetét. A kitelepülések során a bókok mellett bőrgyógyászati és lelki tanácsadással is várják a magyar nőket.

Az Unilever stratégiailag fontos márkájának BTL kommunikációját már két éve végzi az Artificial Group, tavaly több díjjal is elismerték az ügynökség és a márka kommunikációját a Lollipop BTL versenyén.
(BrandTrend)