Kategória: Aktuális.

A digitális reklám egyik legperspektivikusabb ágában, a videóhirdetések piacán nyújt specializált megoldásokat az érdekelt hirdetőknek és médiatulajdonosoknak a Videohouse nevű cég, amelyet az Adaptive Media Sales House-t is jegyző Ballroom International GROUP  alapított. A cég ügyvezetője Sopov István, a Ballroom igazgatósági tagja, üzletfejlesztési vezetője Szőcs Réka, aki korábban a ZenithOptimedia televíziós vásárlásért felelős vezetője volt. A Videohouse értékesítési partnere a Brindza Gábor által vezetett Madhouse.

A Videohouse a hirdetési hálózatában a videóreklámokat többrétű közönségszegmentálásra alkalmas technológiával szolgálja ki. A hirdetéskiszolgáló rendszert a szintén Ballroom-csoporthoz tartozó török Vidyoda cég fejleszti és adaptálja a magyar piacra. A Vidyoda és testvércége, a ReklamZ  a robbanásszerűen fejlődő török digitális piac leginnovatívabb és legsikeresebb szereplői közé tartoznak.

A Videohouse több olyan médiatulajdonossal, köztük a TV2-vel, a Viacommal és az AXN-nel kötött megállapodást, amelyek széleskörű televíziós tartalmat tettek online is elérhetővé. A CEMP stratégiai partnereként az új sales house az Indavideó videóhirdetéseit is értékesíti és a hálózat jövőbeni dinamikus bővítését tervezi.
(BrandTrend)