Kategória: Aktuális.

A Brayola nevű startup új szolgáltatása keretében mindenki megtalálhatja a neki, azaz a melleinek leginkább megfelelő melltartót. A cég szerint a nők 80 százaléka hord rossz méretet. Elég sokkoló, ugye? Az új Fit or Not funkcióval a Brayola célja, hogy ezt megváltoztassa, az elképzelhető legkevésbé hagyományos módon – írja aTechCrunch.

A Brayola eddig is segített a nőknek a jó melltartó megtalálásban azzal, hogy információt kért tőlük a már meglévő kedvenc melltartóikról. A szolgáltatás keretében elmondják, ki a gyártó, milyen a modell és a méret, majd a motor segít még több melltartót megtalálni, amelyek hasonlóan jók lehetnek.

melltarto_1

A Fit or Not funkcióval a cég most oktatni is akarja a nőket a méretezésről, mivel ez a legfontosabb tényező egy melltartó vásárlásakor, amelyet később tényleg szeretni fognak és ami kényelmes is lesz.

melltarto_2

Először is fel kell próbálni egy melltartót (majd készítsétek fel magatokat), ezután le kell fotóznod a melleidet. A Brayola minden feltöltött képet ellenőriz, hogy biztosan ne látszódjon senkinek az arca. Azonban nyilvánvaló, hogy…

Tovább