Kategória: Aktuális.

A Holcim Csoport tavaly év végén bejelentett szerkezetátalakítási folyamata keretében hozta létre a korábbi európai régiók helyébe lépő és azok feladatait egybeolvasztó szervezetet, a ONEurope-ot. A szervezet célja, hogy a hatékony belső kommunikációval és a határokon átnyúló tudásmegosztással megkönnyítse a vállalat átalakulását és a hatékonyság javítását.

marta_iren_holcim

Márta Irén 2005 óta dolgozik a Holcim Hungária vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatójaként. Ezt megelőzően az ipari és a kiadói szférában gyűjtött tapasztalatokat marketing és a változás kommunikáció terén. 1994-ben szerezte meg diplomáját marketing szakközgazdászként a Szegedi Tudományegyetemen. Az általa vezetett programokat több hazai és nemzetközi díjjal (CSR Hungary, European Excellence Awards és Sabre Awards) ismerték el. 2012 óta a Kommunikációs Igazgatók Európai Szövetségének (EACD) regionális koordinátora.

„Az olyan léptékű szervezeti átalakítás, amely tavaly év végén indult a Holcim csoportnál, bármely vállalat számára nagy kihívást jelentene. Rendkívül fontos, hogy erről a folyamatról valamennyi munkatársunk naprakész és pontos információkkal rendelkezzen, így valóban nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy engem kértek fel erre a pozícióra” – mondta Márta Irén.
(BrandTrend)