Kategória: Aktuális.

A CNN International és a Caterham F1 csapata bejelentette, hogy a vezető nemzetközi hírhálózat megújította többéves partnerségi megállapodását a Caterham F1 csapatával. A szponzoráció keretében a CNN logói megjelennek majd mind a Caterham F1 csapatának járművein, mind a pilóták overalljain, így jelezve a negyedik év beköszöntét, amikor a CNN szponzorálja a növekvő angol-maláj F1 csapatot.

2013 Malaysian Grand Prix - Thursday
„Partnerségünk a Caterham F1 csapatával világszintű promóciós lehetőség CNN számára, és nagy örömünkre szolgál, hogy továbbvihetjük a két globális márka szövetségét.” – mondta Rani R. Raad, a CNN International kereskedelmi főigazgatója. „Ez a szponzorációs megállapodás kiválóan példázza a CNN előremutató törekvéseit: az új közönség megnyerését és új kapcsolatok felfedezését.”

cnn_f1_1
Cyril Abiteboul, a Caterham F1 csapat vezetője: „Ez a partnerség átfogó lehetőség arra, hogy a CNN világméretű médiafelületén keresztül még több embernek mutassuk meg a csapatot és szponzorait. Alig várjuk, hogy a CNN-t és partnereit a versenyeken üdvözölhessük, és hogy tovább népszerűsítsék a Forma 1-et, a Caterham F1 csapatát, és örömmel nézünk a vállalatok közti további együttműködési lehetőségek elébe.”
(BrandTrend)