Kategória: Aktuális.

„Város 2.0.” címmel indul a városmárkázásról szóló programsorozat, az Országos Városmárka Tanács főszervezésében, és sok más közreműködő partner részvételével a Design Terminálban.

A rendezvénysorozat célja, hogy rámutasson, a települések ma már sok tekintetben hasonlóan versenyeznek, mint a klasszikus márkák és hasonló eszközökkel lehet építeni őket.

Az első alkalom március 19-én, kedden 18.00-kor lesz, melynek fókusza a digitális megoldások a városmárkázásban.

Az eseményt Dr. Papp-Váry Árpád, a BKF dékánja, az Országos Városmárka Tanács elnöke nyitja meg, majd Kővári Tamás, az MKM Marketing Institute country managere tart előadást arról, hogy milyen lehetőséget tartogat és milyen új kapukat nyithat meg egy átgondolt, jól megszerkesztett weblap egy település életében. Őt követi Nagy Barna, a Kreatív Vonalak stratégiai tervezője, aki a magyar városok honlapjainak arculatáról mondja el meglátásait a tervező szemével.

Itt adja át a Magyar Marketing Szövetség „Az Internet Kultúra Fővárosa” címet annak a településnek, ahonnan 2012-ben a legtöbb „Év honlapja” versenyen díjazott digitális megoldást nevezték.

Részletes program:

18.00 – 18.15 Köszöntő, a Városmárkázás Sorozat céljai, tervezett programjai és az est felvezetője – Dr. Papp-Váry Árpád, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) dékánja, az Országos Városmárka Tanács elnöke

18.15 – 18.45 Óvatosan, értékes! Profi online városmárkázás a gyakorlatban – Kővári Tamás country manager, MKM Marketing Institute Kft.

18.45 – 19.15 Milyen arcát mutatja a város? – Nagy Barna, alapító ügyvezető, stratégiai tervező, Kreatív Vonalak Kft.

19.15 – 19.30 „Az Internet Kultúra Fővárosa” díj átadásaA díjat a Magyar Marketing Szövetség „Az Év honlapja” versenyének képviseletében átadja Dr. Eszes István, „Az Év honlapja” zsűri elnöke

19.30 – 20.15 Város 2.0 kerekasztal – Résztvevők: Dr. Eszes István, Kővári Tamás, Nagy Barna, Dr. Papp-Váry Árpád 

20.30 – „After party” a Reklámipar szervezésében, az Akvárium Klubban

Helyszín:

Design Terminál – 1054 Budapest, Erzsébet tér 13.

(BrandTrend)