Kategória: Aktuális.

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége megújította honlapját annak érdekében, hogy a megrendelők könnyebben információhoz jussanak a tagokról, és átláthatóbbak legyenek a szövetséggel és a szakmával kapcsolatos legfontosabb információk.

A Sign creative works által készített megújult oldalon kiemelt helyen szerepel az ügynökségkereső, hiszen a honlapra folyamatosan kerülnek föl a tagügynökségek bemutatkozó anyagai. A megújulás célja, hogy a leendő ügyfelek könnyebben tájékozódjanak a szövetség tagügynökségeiről, információt kapjanak a cégek referenciáiról, szakértelméről, hitvallásáról.

maksz_com

A MAKSZ az elmúlt időszakban jelentős előrelépést ért el a Beszerzési Vezetők Klubjával együttműködésben elkészített tenderútmutatóval. A két szervezet közösen megfogalmazott ajánlása a kommunikációs beszerzések egységessé tételét, átláthatóbbá válását szeretné elősegíteni, ezért az anyag különleges helyet érdemel a MAKSZ megújult honlapján.

A fentiek mellett a site továbbra is hírekkel szolgál a legfontosabb iparági kezdeményezésekről, eseményekről és fesztiválokról, mint pl. az Arany Penge és az EFFIE, valamint az iparági rangsort jelentő M-lista. Emellett hírekkel, valamint HR adatbázissal is frissül az oldal.
(BrandTrend)