Kategória: Aktuális.

A szakember a Vállalati kommunikációs igazgatóság vezetőjeként irányítja majd a legnagyobb hazai távközlési cég külső és belső kommunikációs, valamint márka-, szponzorációs és rendezvénymenedzsment tevékenységét.

Rózsa Iván az International Business School angol nyelvű képzésén végzett közgazdászként, majd a Közép-Európai Egyetemen szerzett MBA diplomát. A szakember a kereskedelem, az olaj- és vegyipar, valamint a gyógyszeripar területén szerzett marketing, majd vállalati kommunikációs tapasztalatokat, és töltött be vezető pozíciókat. 2007-ben csatlakozott a Sanofi gyógyszercéghez, ahol 2010-től a magyarországi leányvállalat kommunikációs igazgatója, valamint tagja a vállalat menedzsmentjének. 2011-ben nevezték ki a négy országból álló Duna régió kommunikációs igazgatójának, és tagja lett a régió menedzsmentjének. Irányítása alatt a Sanofi lett az első magyarországi gyógyszervállalat, amely magas szintű, auditált fenntarthatósági jelentéssel rendelkezik. 

A március közepén érkező új kommunikációs igazgató a távközlési piachoz hasonlóan erősen szabályozott gyógyszeripari kommunikáció területén szerzett tapasztalatának köszönhetően is eredményesen irányíthatja a Magyar Telekom kommunikációs tevékenységét.

A korábbi kommunikációs igazgató Kovács Ildikó 2013. januárban közös megegyezéssel távozott a Magyar Telekomtól.
(BrandTrend)