Kategória: Aktuális.

A játék felülete a Facebook-on létrehozott Városok Versenye alkalmazás, amelyet bármely – a Blikk Facebook oldalát követő – felhasználható felvehet.  Az alkalmazásban a lakóhelyét, avagy választott települését (pl. szülőhelyét) kiválasztva a játékos kattintásokat gyűjthet egy-egy településnek.

A lélekszámarányosan legtöbb kattintást elért település kiérdemli és megnyeri „A legösszetartóbb magyar település 2013” díjat.

A települések eredménye a kattintások összegéből adódik, amelyet elosztanak az adott település lélekszámával (adatok forrása: GfK Vásárlóerő Tanulmány 2012/2013), így garantálva az egyenlő esélyeket.

A felhasználók az Akció időszakában, amely január 7-én indul és 4 hétig tart bármikor visszatérhetnek az alkalmazásba, hogy újabb kattintás-számmal gyarapítsák választott településüket.

A versenyben résztvevők egy nyereményjátékban vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvétel feltétele a „Városok Versenye” alkalmazás felvétele és ezen belül a regisztráció, ill. egy kérdés helyes megválaszolása az akció időtartama alatt. A játék nyereménye egy 16 GB-os Apple iPad 2.

A játékot a McCann Ericson Budapest fejlesztette a Ringier számára.
(BrandTrend)