Kategória: Aktuális.

Radnai Péter készítette elő a Ringier televíziós tartalomgyártási stratégiájával kapcsolatos előkészítő feladatokat, a szakember 2013. január 2-tól a Chello Central Europe produkciós igazgatói pozícióját tölti be.

Radnai 2012 februárjától volt a Ringier televíziós produkciós vezetője. Irányítása alatt létrejött a Ringier önálló központi web-televíziós szerkesztősége, amely a cég online oldalainak videós tartalmait készíti, valamint útjára indult az első hazai online bulvár videómagazin a Blikk Mixer.

A szakember előkésztette a hamarosan induló Nemzeti Sport Online heti videó magazinját, amely formájában a Blikk online-on már sikeresen futó Mixer című műsor mintájára sport tematikára fog épülni, valamint azokat a feltételeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a Ringier 2013-ban kereskedelmi televíziókkal együttműködve műsorgyártásban is hasznosíthassa az integrált szerkesztőségeiben készülő tartalmakat.

„A Ringier a 2012-es évben létrehozta a professzionális videotartalom készítés szervezeti alapjait. Több koprodukciós együttműködésünk is előkészítés alatt van a következő évre. A közös videós szerkesztőség kialakításához és a szeriőz tartalmaktól a bulvár tartalmakig terjedő műsorkészítéséhez Radnai Péter kitűnő szakmai, stratégiai munkája és kapcsolatrendszere kellettek.  Ezek a tartalmak most már nemcsak magas nézettséget, hanem eladható értékes hirdetési felületeket is jelentenek. A televíziós üzletág a jövőben is, ahogy eddig is, a Szórakoztató és Sport Üzletágon belül működik tovább.” – mondta el Papp Gábor, a Ringier üzletág igazgatója.
(BrandTrend)