Kategória: Aktuális.

2013. január 15-től Laczkó Endre irányítja a SevenOne Media kereskedőházat, amely a TV2-csoport csatornáit – TV2, SuperTV2, Fem3, Pro4 – és online felületeit értékesíti.

A kereskedőház a megváltozott hirdetői igényekre reagálva, az innovációt és hatékonyságot szem előtt tartva teljes körű, márkára szabott, kreatív és költséghatékony marketing-kommunikációs megoldásokat kínál. A SevenOne Media kereskedelmi márka a kreatív szpot és non-szpot megjelenések, az online és off-screen megoldások, a termékelhelyezés, a márkázott tartalmak, a licensing és merchandizing tevékenység, a talent menedzsment, valamint a bevételmegosztáson alapuló üzleti együttműködések területeit integrálja.

Laczkó Endre 2008 óta irányítja a Juventus kereskedelmi rádiót, valamint a Juventus Média Ügynökséget. Korábban dolgozott a 20th Century Fox oroszországi részlegénél ügyvezető igazgatóként, azt megelőzően pedig hat éven keresztül a Warner Bros. Home Entertainment Magyarország vezetője volt, és 2 évig az irányítása alá tartozott a cég cseh és szlovák leányvállalata is. A közgazdász végzettségű szakember a dél-kelet európai régiós igazgatója volt a Tenneco Automotive-nak, a Reemtsma Magyarországnál pedig promóciós igazgatói posztot töltött be.

 
(BrandTrend)