Kategória: Aktuális.

A nemzetközi hálózat magyarországi kirendeltségének PR és sajtótevékenységét a One on One Kommunikáció segíti a jövőben. A közös munka októberben vette kezdetét. A megállapodás értelmében többek között a cég proaktív sajtójelenlétének szervezéséért, valamint a napi szintű sajtókommunikációs feladatok ellátásáért is felel majd az ügynökség.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb olyan cég hazai sajtókommunikációját segíthetjük, mely a nemzetközi porondon is piacvezetőnek számít. Az Avis-szel való közös munka során jól kamatoztathatjuk több éves – a gépjárműipari és közlekedésszakmai kommunikáció területén szerzett tapasztalatainkat. Európa vezető autókölcsönző márkájának megbízása fontos lépést jelent cégünk életében” – jelentette ki az együttműködés kapcsán Kovács-Gajdács János, a One on One Kommunikáció ügyvezetője.

„Az elmúlt két év során elért piaci sikereink birtokában fontosnak tartjuk, hogy márkaimázs tekintetében is a piacvezetőkhöz tartozzunk, illetve hírnevünket folyamatosan erősítsük.  Ezt kívánjuk szélesebb körű sajtókapcsolatokkal, aktívabb sajtójelenléttel támogatni” – hangsúlyozza Haraszti Géza, az Avis Autókölcsönző működési hátterét biztosító AUTO ReFAIRent ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)