Kategória: Aktuális.

Az LG és a Google bejelentette, hogy a jövő hónap elejétől egyes országokban és régiókban kapható lesz a közös projektként megvalósított Nexus 4, a Google Nexus sorozatának legújabb tagja. Az LG kifinomult hardvertervezésének, a legkedveltebb Google alkalmazásoknak és az Android™ legújabb verziójának köszönhetően a Nexus 4 a Google legjavát kívánja a felhasználók kezébe adni.

„Az LG büszke, hogy közreműködhetett a legújabb Nexus okostelefon megalkotásában.” – nyilatkozta dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „A felhasználók le lesznek nyűgözve a forma és a legújabb generációs Android nyújtotta funkciók tökéletes kombinációjától.”

„Ez az első alkalom, hogy Nexus okostelefon megalkotásában együttműködtünk az LG-vel.” – mondta el Andy Rubin, a Google mobil- és digitális tartalommal foglalkozó részlegének vezető alelnöke. „Lenyűgöző szakértelemmel járultak hozzá a projekt megvalósulásához, melynek eredményeként egy sokféle képességgel felvértezett, villámgyors eszköz született, amit öröm kézbe venni.”

A Nexus 4 kártyafüggetlen okostelefonként kerül kereskedelmi forgalomba, és kompatibilis a GSM/HSPA+ hálózatokkal, így világszerte több mint 200 mobilhálózaton képes működni. Mindössze be kell helyeznie egy támogatott SIM-kártyát, és a készülék máris készen áll a használatra. November 13-tól 8 GB-os és 16 GB-os verzióban egyaránt kapható lesz a Google Play™ internetes áruházban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Ausztráliában. Európában, Közép- és Dél-Amerikában, Ázsiában, a Független Államok Közösségében és a Közel-Keleten várhatóan november végén kerül a boltok polcaira.
(BrandTrend)