Kategória: Aktuális.

Az informatikai rendszer korszerűsítése vagy modernizálása ma már elsősorban szemlélet kérdése. Az Invitel felhő-alapú technológiájával beruházás nélkül, gyorsan, fix havi díj fejében juthatnak megbízható, biztonságos szerverekhez és szoftverekhez a vállalatok.

Az InviCloud elsősorban kis- és középvállalatok számára fejlesztett web alapú szerver szolgáltatás a hazai piacon. Segítségével 5 egyszerű lépésben megadva a szükséges paramétereket, azonnal szerverhez juthatunk az Invitel-felhőben. Az új virtuális szerver kialakítása, a szoftverek telepítése teljesen automatikusan, emberi erőforrás bevonása nélkül történik és a megrendeléstől számított 10 percen belül már használatba is vehető a kifizetett szolgáltatás. Emellett nem kell költeni a szerverek üzemeltetésére, hűtésére, őrzésére és karbantartására sem.

„Az igazi felhő óriások már régóta itt vannak közöttünk, nap mint nap használjuk, mégis sokszor nem vesszük észre őket. Ilyen szolgáltatás például a Gmail, a YouTube, a Facebook vagy a Dropbox. Az InviCloud, amely még ha nem is számíthat több milliós felhasználói bázisra, úgy gondoljuk sikeres lesz, mégpedig elsősorban a hazai kis- és középvállalatok körében” – mondta el Zsembery György, az Invitel vezérigazgató-helyettese. „Az InviCloud segítségével olyan könnyen és egyszerűen juthatunk szerverekhez, mintha csak pizzát rendelnénk az interneten. Mindehhez pedig magyar nyelvű környezet és helpdesk is jár. Az Invitel idei és következő éve is a felhő alapú szolgáltatásokról szól” – tette hozzá.

A felhőben bérelt szoftver biztonságosan, az év 365 napján, napi 24 órában üzemel. Az InviCloud alapelve, hogy az ügyfél csak annyit fizessen, amennyit valóban használ. Ha bővül a cég, növelhető a kapacitás, de le is mondható a feleslegessé vált erőforrás.
(BrandTrend)