Kategória: Aktuális.

Közelben.hu a szolgáltatók felsorakoztatása mellett valódi ajánlásokat nyújt, a felhasználók személyes tapasztalataik alapján véleményezhetik és ajánlhatják mások figyelmébe az általuk már feltérképezett, kipróbált helyeket, szolgáltatókat.

Az oldalon 21 különböző kategóriában lehet szolgáltatót keresni. Olyanokban, mint vásárlás, szépségápolás, szakmai szolgáltatások, étterem, éjszakai élet, egészség és aktív élet. A keresőben egyelőre a budapesti kínálat véleményezése a fő cél.

Szigetvári József portfólió-igazgató elmondása szerint általában három internetezőből ketten keresnek szolgáltatást vagy üzletet az internet segítségével. Ugyanilyen arányra, vagyis a válaszadók kétharmadára igaz, hogy olvas értékeléseket-véleményeket online, minden második ember pedig fontosnak és döntésformálónak találja mások véleményét. A szakember azt is hangsúlyozta, hogy ha  több jó tapasztalatot olvashatunk egy-egy piaci szereplőről, akkor szívesebben megyünk arra a helyre vacsorázni, hajat vágatni vagy éppen nagyobb bizalommal fordulunk az adott orvoshoz, szakemberhez.

A Sanoma Media Budapest célja, hogy a Közelben.hu-val olyan felületet hozzon létre, amely valódi véleményező közösségként működhet, és az egyes szolgáltatókról és helyekről megírt javaslatok hasznos segítséget nyújtsanak az internetes közösség minél több tagjának a vásárlási döntéseik meghozása során. A Közelben.hu szerkesztői exkluzív eseményekkel a weben kívüli világban is építeni tervezik a véleményalkotó közösséget.
(BrandTrend)