Kategória: Aktuális.

Az MTG Metro Gratis a Metropol kiadója több év logisztikai tapasztalatát felhasználva 2012-ben immár második alkalommal számol be a terjesztési hálózatában bekövetkezett növekedésről. A főváros és megyeszékhelyek után idén áprilisban 40, most pedig további 30 várossal bővült azon magyarországi települések köre, ahol elérhető az ingyenes napilap. Ebből adódóan a terjesztési pontok száma is emelkedett, amely így meghaladja az 1100-at.

A kiadó a korábbi bejelentésnél is kiemelte, hogy céljuk jelentősen megnövelni a Metropol olvasottságát és területi lefedettségét elérésben. Mindezt olyan technikai fejlesztések segítik, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen ellenőrzött logisztikai rendszerben jusson el a lap az olvasóihoz. A zárt informatikai hálózatban történő követéssel minden egyes terjesztési pont ellenőrizhető, akár a hirdetők által is.

“Ennek köszönhetően naponta, pontos tájékoztatást tudunk adni, hogy hol, milyen mennyiségben érhető el az újság. Ilyen megbízható visszacsatolással a hagyományos, fizetős rendszerben terjesztett országos napilapok egyike sem rendelkezik. Ezt a hirdetők és a fizetős lapok is jól tudják.” – mondta Farkas István, a Metropol terjesztési igazgatója.
(BrandTrend)