Kategória: Aktuális.

Az Origo Media Group folyamatosan építkező stratégiájában ismét újabb tartalmi oldalt indított.  „Fontosnak tartjuk, hogy hirdető partnereink számára újabb és újabb célcsoport szegmenseket, míg olvasóinknak a teljes hírpalettát lefedő szolgáltatásokat biztosítsunk” – mondta el Vaszily Miklós, az Origo vezérigazgatója. „Az áprilisban indult gasztro-életmód tematikáink, mint a Webszakács és a Táfelspicc után ősszel az üzleti-gazdasági szegmensre összpontosítottunk.”

Az Investor.hu egy olyan online gazdasági – elsősorban befektetésekkel, tőzsdével és a pénzpiacok trendjeivel foglalkozó – portál, amely minden megtakarítással rendelkező látogató számára eligazítást nyújthat a hagyományos és alternatív befektetési lehetőségekben, számukra értékes és hasznos, folyamatosan frissülő tartalmat biztosít. Közérthető nyelvezete azon olvasók számára is lehetőséget ad elmélyedni a gazdasági folyamatokban, akik szeretnének tudatosan dönteni a saját befektetéseik terén, és fontos számukra a megalapozottság. Az elemzőkből és befektetési szakemberekből felépülő szerkesztőség egyben minőségi garanciát is jelent a színvonalas tartalomra.

Az oldalon megjelenő információk között megtalálhatóak napi gazdasági hírek, piaci adatok, tőzsdei elemzések, de ezen túl számos befektetési stratégia is bemutatásra kerül. A hagyományos cikkeken túl hírlevelek, közvetlenül is elérhető exkluzív elemzési tartalmak is támogatják az Investor.hu olvasóit a befeketési sikereik elérésében.

„Úgy gondoljuk, az Investor.hu-val egy hiánypótló gazdasági portált hoztunk létre, amely hangvételében, tartalmában, innovatív megoldásaival új olvasói tábort vonz az Origo Media Group portfóliójába” – mondta Vaszily Miklós.
(BrandTrend)